ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ?

Πώς να βάψετε λοιπόν την μπανιέρα μόνοι σας.?Αυτή είναι και μια απο τις βασικές ερωτήσεις του περισσότερου κόσμου που ψάχνει να βρεί μια οικονομική λύση για να κάνει την μπανίερα του να φαίνεται ξανά σαν καινούργια.

Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο διάφορα υλικά τύπου σμάλτο για μπανιέρες ερασιτεχνικού τύπου για να μπορεί ο καθένας από εσάς να βάψει την μπανιέρα του..

Εάν θέλετε την συμβουλή μας καλό θα ήταν να μην το επιχειρήσετε να εφαρμόσετε αυτά τα υλικά μόνοι σας!Οι λόγοι απλοί και θα προσπαθήσουμε να σας τους εξηγήσουμε όσο πιο απλά και σύντομα μπορούμε.

Όπως είπαμε λοιπόν στην αρχή του διαλόγου μας τα χρώματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο ειναι ερασιτεχνικόυ τύπου για να μπορούν να εφαρμόζονται εύκολα απο τον καθένα.

Αυτ'ο όμως συνεπάγεται ότι ουσιαστίκά είναι απλά χρώματα τα οποία δεν ειναι ρητίνες με αποτέλεσμα με τα πρώτα ζεστά νερά,απορρυπαντικα και τις υγρασίες να αρχίσουν να ξεφλουδίζουν και να κιτρινίζουν απο τους πρώτους κιόλας μήνες με αποτέλεσμα και μεγαλύτερη ζημία να κάνετε στην μπανιέρα σας και να ξοδευέσετε αδίκος τα χρήματα σας.!

Πέρα των παραπάνω να έχετε υπόψη ότι το να πάρουμε ένα χρώμα σμάλτου ακόμη και να είναι το καλύτερο της αγοράς που να υπόσχεται ότι μπορεί να κάνει θαύματα στην μπανιέρα σας,θα πρέπει να γνωρίζεται ότι θα πρέπει να προηγηθεί μία σειρά ενεργειών προετοιμασίας της μπανιέρας ώστε για να δέσουν σωστά τα υλικά στην επιφάνειά της.Παρακάτω σας παρουσιάζουμε βήμα πρός βήμα όλες τις απαρραίτητες ενέργειες σωστής προετοιμασίας.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΙΑΣ ΣΩΣΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

ΣΤΑΔΙΟ Νο1 Αποφλοίωση οποιουδήποτε υλικού βαφής ή ερασιτεχνικού τύπου σμάλτο εμπορίου μπορεί να έχει εφαρμοστεί στο παρελθόν.

ΣΤΑΔΙΟ Νο2 χημικός καθαρισμός σε βάθος,ολική λεύκανση της μπανιέρας για την εξάλειψη σαπουνιών,αλάτων,συσσωρευμένης βρώμιας,για την εξασφάλιση και την σωστή πρόσφυση των υλικών επισμάλτωσης.

ΣΤΑΔΙΟ Νο3 χημική επεξεργασία σε οποιαδήποτε μορφής εμφάνιση σκουρίας στην επιφάνεια της μπανιέρας για τον σταματημό & εξάπλωσης της βλάβης.

ΣΤΑΔΙΟ Νο4 Στοκάρισματα με εποξειδικούς στόκους στην επιφάνεια της αδαμαντίνης για ομαλοποίηση της επιφάνειας της μπανιέρας απο οξειδώσεις,τρύπες,ραγίσματα,σπασίματα.

ΣΤΑΔΙΟ Νο5 Εφαρμογή ειδικού ασταριού νανοτεχνολογίας για πρόσφυση σε λείες μη πορώδη επιφάνειες επιφάνειες

ΣΤΑΔΙΟ Νο6 Αναμονή στεγνώματος-σκλήρινσης ασταριού

ΣΤΑΣΙΟ Νο7 Εφαρμογή δύο στρώσεις γεμιστικού ρητινούχου υποστρώματος για την πλήρη ομαλοποιήση της επιφάνειας της μπανιέρας απο μικρές γρατσουνιές.μικρές ρωγμές,οξειδώσεις που έχουν σαν αποτέλεσμα την καταστροφή της αδαμαντίνης

ΣΤΑΔΙΟ Νο8 Αναμονή στεγνώματος-σκλήρυνσης γεμιστικού ασταριού

ΣΤΑΔΙΟ Νο9 Τρίψιμο υποστρώματος με τριών διαφορετικών τύπου γυαλόχαρτα για πλήρη λείανση επιφάνειας της μπανιέρας σας.

ΣΤΑΔΙΟ Νο10 Εφαρμογή ρητίνης αυτοεπιπεδούμενης πορσελάνης εξαιρετικής ποιότητας τελαυταίας τεχνολογίας για αντοχές που ξεπερνούν τα 10 χρόνια ή εφαρμοφή με πιστόλι βαφή αναλόγως την επιλογή του πελάτη.